March 8, 2011

:: New style!!



budak nerd!!.....kehkehkeh....
sunday kan keluar jap..pastu stop kat kedai shade ni... dalam i tengah try2..dia pun sibuk ekk..
pastu dia kate i want this!!
dia kate mine broken already..!!
tapi bukan dia sorang je yang berkenan.....



budak ni jugak.... hahaha
comel je kan....
dia memang suka sangat dengan shade segala ni...
bile nampak yang ni lagi lah suka kan...
dok melawa je budak2 ni... layan kan selagi boleh...
lepas2 ni tak tau lah ape pulak....

p/s : i pakai cam cikgu ok...hahaha sangat nerd gitu!!

xoxo





6 comments:

cmba said...

comey2...mmg nampak "nerd"..hahahha

love said...

...hahahaha kan...sngt2 ok.
dia gi school pakai cermin mata je.. :D

Yatie said...

sama mcm anak-anak I.. mcm buat collection plak

love said...

hahaha...
tu lah yatie.. macam2 kan budak2 ni.
tak pe2...biar dia org belajar melaram dr kecik..so dah besar senang skit.. :D

** apple and pear ** said...

muak aiden garang cam cikgu besar...hehehe

love said...

hahahah... CIkGU BESAR ekk....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...