March 8, 2011

Tag dari READ MY LIPS

...hahahah tengah tak de keje ni...so layan TAG kejap ekk....




1. Bila Korang Suka Tulis Entry
    ABBY : Bila ada idea ..biasanya tengah malam..
BITT : Perghh soklan maut nehh...1 minggu sekali jek bergantung kepada keadaan Ismeth dan Iskandar...tapi dalam 1 hari tu dok pulun 5-6 cerita untuk satu minggu...boleh??? aekekeke ke cik abby nak tolong tuliskan?? akekekkeke

love : ikut suka..hahaha...bile ade je idea datang memang sangat layan. but kalau de certe yang sangat banyak siap buat schedule berlambak2.... and bile baca,,senyum2 je lah kan... :D

2. Adakah Korang Blogwalking hari-hari
    ABBY :Ya. Biasanya. Melainkan kalau tenet takde.
BITT : yup..ade jugak selalunya SEMPAT singgah lepas approve komen ;)

love : kalau rajin..selalu gak..but tengok keadaan emosi...kehkehkeh...

3. Namakan 3 blog yang kamu suka baca.
    ABBY : Banyak...susah nak pilih....
BITT : agree dengan abby...

love : banyak, sangat susah nak pilih.  but paling layan sekarang ni...

4. Apa korang nak cakap dengan ML kalau korang jumpa ML?
    ABBY : ML tu sapa? Hmm...kalau terjumpa..maybe just cakap 
    Hi saya Nazsabrina. selamat berkenalan kot.
BITT : perghh saya pon tak kenal...tapi kalau dia tegur, saya tegur balik..kalau dia tak tegur tapi terpandang saya, saya senyum jek 

love : hahaha...saya memang lah tak kenal kan... kalau jumpe senyum je lah :D

5. Tag 5 rakan blogger...
Love : sapa yang rajin cam i ni... hahaha
tinggal kan link..i singgah... :D
.

oh..bile baca2 balik...ni tag 1st dalam tahun ni kot.... hehehe
sah memang tak de keje kan time ni.. layan je ekk....

xoxo

 

4 comments:

Just Call Me Bitt said...

no.1- tambah2 budak berdua tu baca kan cerita mereka hahahaha...bayangkannn

no.2- kannn emosi memainkan peranan penting bila bw hehe ;)

no.3- perghh dah terjah siap folow bagai bgtahu dr u..kakaaka

dah baca ;) lenkali ade blog activities i tag u...masuk la contest2 tu yana...

love said...

hehehehe... tu lah bitt. tq ekk

i nak jugak layan all the contest tu..but sometime mood tak dtg.. hehehe

i ni mood base tu yg payah tu..
tp kalau mood tgh dtg..memang sgt layan kan... :D

.sweet-ants. said...

nti kalau blog i wat contest u nak join x? hehee.. btw thanks visit my blog ;)

love said...

sweet, blh je. i dah follow pun ur blog.
tq gak visit mine :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...