March 7, 2011

:: Morning!!

....alllloooooooooooooooooooooo
wah....panjang nye mucung ekk.... kehkehkeh...
hati munge2 ye.... hahahaha
tak de makna nye kan...saje je happy pagi2 ni..salah ke?...acehhhh...
( sapa yg ckp hello2..tp tak de org jawab ni.... buat bising je lah...... ade org ketuk pintu neighbor ... )


sambung blk..... hati munge2.... erkkk.....
tak de lah bunga sangat..but bak kate orang "dalam hati ade taman..!!" kahkahkah ( ketawa dengan kuat nye ok)
sengal dah cik love ni pagi2 ekk....
cik love happy coz ramai sngat bw kat blog ni lah semalam....adeehhhhhh.....
bukan nye ade ape2 pun.... ish...jagan nak konterbesi sangat ekk...babap nak?.... ( cam ckp kat Aiden )


happy kan, bile orang datang jenguk rumah..and tinggal kan buah.... eh..buah ke... hehehe
tinggal kan jejak..so i blh je nak singgah balas... tenkiu2.... sangat appreciate ok. 
so..i pun singgah2 lah kat blog2 mereka itu..and follow jugak.... best kan baca blog orang ni...
i suka yang selamba kodok nye blog.... bile i baca..cam boleh je senyum sorang2.... ^-^
really make my day lah!!


oooo..nak bg tau ni..mesti ade yg tanye..dia ni tak masak ekk? pagi2 dah b'blogging ni?
eh..nak ckp ni...mask dah..kemas dah...minum sedang lah ni...semua dah siap ok. pagi2 dah bangun kan tadi..kate hati munge2..so awal lah bangun...kahkahkah..... ( saje je kan ayat...)


ok lah....nak menceceh lagi ni actually....tapi kang macam2 lak keluar...hahahaha.....
ok lah..yang keje tu keje ekk..jgn nak main pool je.. ahakkss.... ( terasa ke??)
yang tak keje tu..buat2 insaf skit.... gi buat ape yang patut..... jangan nak menular je ekk....


ok....daaaaaa


xoxo

2 comments:

Jiji-Fify said...

haiiiii i buta kunjungan balas nih! and dah pollow u!!! salam kenal! :)

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
Cara Dapat Side Income Dengan HeartBeat!

love said...

tq ye... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...