March 7, 2011

:: Dah tak de KERTAS ekk ?

...lama kan tak citer telatah budak kenit ni....
ni recently nye perangai..... tengok lah!!

dia memang pantang..kalau ashaff buka beg..dia pun sibuk gak...
mintak pen lah..ambik buku lah


mase ni i tak perasan....coz tengah ajar ashaff....
dia diam je..satu bunyi pun tak de tau...but tau2 je...habis dah kaki dia conteng bagai...


pastu i jerit..dia cam boleh je senyum kan....
gambar muka senyum tak de..coz tengah focus kat kaki dia...


tengok lah..boleh je dia buat dekk...kan...
dah lah mintak pen. selalu i bagi je color pencil or pencil je...


pastu lepas kena marah...dan..dan tu gak capai paper... adehhhh ni budak...
ish..macam2 tau budak kenit ni. banyak sangat keje nye lately...
kalau tak bagi nanti..bising mulut nye. kalau bagi cam gini lah....
aiden..aiden.... 

xoxo
....

4 comments:

cik nurussalwa said...

haha. comel je..

love said...

hehehe...tq2 sangt comel sampai bnk keje dia buat :D

** apple and pear ** said...

aryssa pun ada perangai cmni...bile jumpa sumthg...senyap je! kalau die senyap, tolong la tgk!! macam2...

love said...

tu lah kan. budak2 ni bnyk sngt keje nye. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...