May 5, 2010

:: Sunday ::

Date : May 1 2010 Venue : Wangsa Walk Activity : Shopping ..shopping ..and posing2...huhuhu
ni ape kes ni??...tetiba lak ambik gambar ...tayang perut buncit....
ni gara2...melecet kaki nye...adoiii...kesian dia..last2 me belikan socks....
ni kire cara2 pakai socks ekk...
nak tayang kasut baru Aiden...cantik tak? kuning ekk..sakit mata me...ni hubby me yang choose
brand tu memang me yang choose lah...go nike..huhuhu
tapi still tak turun stroller....
susu time lah..mane boleh lepas. Mula2 dia cam pelik nampak shoe tu..
ceh..tetiba lak kan....memang nak tunjuk kasut ni...
ni kat luar tu..ade lak play ground....main lah ape lagi...sementara tunggu kete di basuh...
dapat lah dia kawan for that day. berlari sana sini..sampai lah kawan dia balik....sian dia.. That day ..nak cuci kereta..makan2..and shopping2. Aiden dapat shoe and jeans. Ashaff dapat socks and muffin. Me dapat baju yang cantik and seksi..hahaha (hubby choose) Hubby dapat kereta yang shinning....and headache ..coz kita org dok menghabis kan duit dia je..huhuhu What a weekend.... XOXO

2 comments:

cmba said...

buleh gang aunty nie..aunty like "yellow"..hehehehhe

love said...

hahaha...ambik lah...bawak balik u budak tembam ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...