May 4, 2010

:: Ayam Penyet ::

Last Saturday, we went to Wangsa Walk. Ok lah tempat dia, agak ramai orang. Banyak tempat makan kat sini..but saje nak try Ayam Penyet. Hati kat JJCM...pun ade review about tempat ni...so tak salah kan cuba2.
Mase me sampai around 3 kot...ramai jugak orang..so we dok kat belakang sikit. Tempat pinggan mangkuk nye trolley di sebelah.. Agak jauh...but i don't like it..ish..ish
Enjoy his drink. He really love the jelly tu....
The foods.... Ayam Penyet 2, Sup Rawon, Gado2, Terung Berlado, Nasi & Drinks....total Rm 48.60 Ayam dia crunchy ...but inside..very tender. Nice. Gado2 dia ade kureng sikit...banyak keropok kot dari yang sepatutnye. Sup ok...nice..but i though its support black kan...and with chili..but tak de pun. Terung nye..ok je but for Rm 3.50..satu keping ..keep me wonder ...hummmm Service agak lambat skit....
He really lapar that day. Enjoy his food very much.. Siap hirup sup lagi..hahaha
Ashaff said : " mama, i want 2 chicken..nasi and sup..."
And yes...he got 2... :-) Chicken boy..... Ok je lah makan kat sini... 7/10 ...me bagi... Pada sapa2...yang memang suka try2 food ni ...... Setakat nak tukar2 selera....Boleh..sila2. Ok....till next entry daaaa XOXO

5 comments:

AISHA SAAD said...

alaamakkk saturday lepas aku pon ade sini jugakk! nape tak nmpk ponn?? haha, mcm lah kenal kan?? ngeh2!

ayam penyettt?? tak penahh try lagikk sebab i hate chicken!! lalala.

**cry baby** said...

2 je? ingatkn aritu die mintak nk 5 chicken?..mmg ayam boy betul!
wangsa walk tu biasanya xramai org, tp ada wayang baru bukak...tu pasal ramai dh skrg ni

love said...

dia kan memnag cam tu...kejap 5 lah kejap 2. hahaha

itu lah agak ramai..but best jugak lah tempat tu...

cmba said...

Ayam Penyet kat Signature Klcc TAK BESH!!!HUHhuhuhuhuhu

love said...

oh ye ke....u try beb kat sini...
ok lah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...