October 5, 2009

Weekend Itu!!

Nak upload pic ni dah lama since sunday but asyik problem je load..geram tul. Today baru ok. Nak citer about kite gi umah my schoolmate. Open house lah kan raya2 ni. Lama gak tak jumpa minah ni and this frist time gi umah dia. Punya lah bnyk dia masak. Ada Nasi Tomato, Nasi Lemak, Soto lah, Macam2. Rajin tul dia n hubby dia masak. Perut pun memang tgh lapar kan, so bedal lah. Tak dapat lah nak borak bebanyak..coz biasalah kan orang ramai..so kena2 lah paham2 kan diri. Aku pun tak snap bnyk gambar.
Aiden baru bangun tidur tu yang muka masam je...hihihi
Ni baby Ita..Sara namanya...comel giller
Ni kawan ashaff yang baru jumpe..terus dah rapat...budak2 kan. Alangkan bagusnya if orang dewasa pun cam gitu...
Singgah JJ jap....
Ni dalam kete..muka terkejut Ashaff...huhuhu Penat sangat ...nampak puting di tangan tu....

2 comments:

ita zakaria said...

na..aiden mmg comel. tgk die tido, rase nak picit2 jer...semangat. sorry yer if layanan aku kurang utk ko & hubby...plus, rumah agak kecil itk keselesaan tetamu. senang2 dtg lagik..aku tggu jer ko wat open house, biarpun raya dah habish...hehe..

love said...

Ita, tak pe. Dah jemput tu kire dah mencukupi tuk kita.
Nnati if aku buat makan2 aku invite kau...dont worry.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...