October 7, 2009

6th Month.....Oye..oye..

Budak tembam ni dah 6th month dah on the 5th hr tu. Sekejap je. Dia pun semakin active n naughty. Dia dah dok berdiri kat sofa. Mulut pun boleh tahan bising. Asyik jatuh je...Lah ni dah kuat sikit lah...n dah move sikit2....best. Kali n Aiden cepat sikit compare to Ashaff dulu. But its ok...yang penting my boys sihat. Ni lah some of the shots yang aku sempat snap.
tengok lah si peha tembam ni...gigit memang sedap..hihihi
...come on dear..u can do it...
dah boring dia rest sekejap....
nice pose...
Aiden...aka budak tembam

4 comments:

Just Call Me Bitt said...

heloo..ishh memang cepat masa berlalu...kite pon xsempat berjumpa...tau2 2nd baby dah besau...hehehehe..hugs n kissses to both of them

cmba said...

beshnyerrr drumstic budak kecik nieee....

love said...

Bitt: hai to u too.
aah lah...memang dah lama kite ni tak jumpa kan.
tq...kiss n hug to ur kids gak.

love said...

Shima : memang best, aku suka dok gigit...mengamuk dia..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...