March 15, 2011

:: Likas Square CondoTel


kat mane kami tinggal...when visit Kota Kinabalu. 
[ link ] clik lah kat sini..if nak tau berapa room rate nye. 

\
ni master bedroom nye. 


2nd room and 3rd room cam gini layout nye. 


the hall. besar ok...suka budak2 ni panjat2 bagai. 


dry kitchen area. sangat suka itu layout. kemas je. 


kitchen

ni mandor tuk hari tu...kehkehkeh
semua pun dia nak check... adehhhh


tengok dalam store pun nak check jugak ekk.... ermmmm


the hall. sampai sini around 4 kot. siap beli tea nye food lagi....
but actually baru je lepas makan...and malam tu tak larat nak keluar..semua letih. my sil je yang keluar gi beli barang tuk breakfast sok nye. Kat condo kan..so boleh je masak2 ni. 
suka tau condo ni. cantik and besar. Nak condo cam gini lah. ..hehehe 

xoxo








3 comments:

cik nurussalwa said...

sonoknye~

kakyong said...

cantiknya kondo tu.. mesti best bercuti dgn tempat penginapan yg selesa..


tak nampak link kakyong.com in ur bloglist.. check ur status sini http://kakyong.com/?p=3540

love said...

hai tenkiu sebab singgah. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...