March 14, 2011

:: Karambunai


.... hahaha... gelak dulu ekk b4 ceter....
kenapa kah?...coz certe ni agak ku perap lama ye..mood tu edit and share..kureng lah.... paham kan... bagus!!
ni mase nak otw gi Kota Kinabalu...dari Kundasang.... hubby ku kate jom singgah..kan dah dekat..and if rate ok..jom tidur semalam....ewahhh..ewahhhh kan..... [ link ] check sendiri lah ye room rate nye. :)




gilllerrrrr cantik ok the scenery..... i memang sangat teruja actually nak gi sini.
salah satu list honeymoon dulu...kehkehkeh... lama kan dah..baru dapat pergi..jadi lah kan...bersyukur sudah ok!!



actually malas jugak nak citer satu2...so layan lah ekk pic2 ni.....i cam skip2 je ni... hehehehe




pasir kat sini sangat cantik....halus je.
pastua de crab yang kecik tu....dia buat bulat2 kat pasir ni...cantik SANGAT OK!!
cam corak je kan.... 


budak2 ni..cam tak kesah je kan. baju dah lah tak de. pastu sesuka hati je basah kan ..ish...







that day hujan renyai2 ...so sangat best lah dengan angin yang sangat menyerbang kan rambut...hehehe
cantik tempat dia. besar. nak gi honeymoon boleh je...cam sangat private. so best lah tuk berkenal-kenalan...ceh.....  lepas gi sini kami gi makan kat food depan tadi amse nak masuk kat area sini...



gilllerr kebulur time ni. bile dah gi jalan ni kan semua time makan tak tentu...hahaha
lunch ke tea ke...tak sure. yang penting makan. Kat sini makan nasi putih, telur dadar, sop ayam, sotong , daging, sayur and air2 bagai..semua sekali around 90.00 je. Murah ok. and sedap jugak. 

lepas ni gerak gi KK. kat sane dah book apartment for 2days. 
sambung lagi ye........weeeeeee

xoxo


3 comments:

Just Call Me Bitt said...

best la u pantai tu...cantik nasib baik derang tak selamba jek masuk air...hehhee

Jiji-Fify said...

bestnya dapat bercuti dengan family camniiiiiiii :D

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
Cara Dapat Side Income Dengan HeartBeat!

love said...

aar sangat seronok. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...