November 30, 2010

:: Tag from Mama Mia


Lama tak jawab tag...so tangan ni gatal lak nak menjawab..... yang simple cam ni boleh lah layan jap...:P


1) Apa BENDA paling penting dalam hidup anda?


...hp and camera....menjadi barang yang amat penting. walaupun camera besar..beg i lagi besar..so boleh sorok kat dlam...heheheh


2) Benda terakhir korang beli pakai duit sendiri.


.....alamak...ape ekk...baju kot.... 


3) Di mana tempat perkahwinan dan apa tema perkahwinan korang?


...mane lagi my mom house lah...and theme green n cream. coz that year ramai sangat dah ambil baby blue..:p


4) Adakah korang sedang bercinta sekarang?


...ya..always.... :-)


5) Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?


...its been 10 years...and Insyah'Allah....forever ye..Amin...


6) Novel/buku/majalah terakhir korang beli?


.....buku - ashaff nye work book...
.....novel - sangat lama tak beli..coz belum jumpe yang hati cakap " this the one" hehehe....
.....majalah - women weekly ....

7) Antara mak ayah korang, mana yang korang lebih mesra?

....errmmm...2 2 lah..but yang paling mesra ayah...and now dia dah tak de..so mesra with my mom...

8) Namakan orang yang korang betul-betul nak jumpa dalam hidup korang?

....hehehe gelak dulu ekk..nak sangat jumpe Gerad Butler...bukan nak buat ape..nak tengok je..
     sampai air liur meleleh...kwang..kwang..kwang...

9) Adakah korang basuh baju korang sendiri?

....tak, hantar lanundry je...coz hubby kate buang mase je...nanti nak basuh and sidai and lipat. 
    lg pun tak de space.. (alasan ekkk...)

10) Di manakah tempat yang korang betul-betul nak pergi?

...selain dari Mekah...nak gi Scotland...memang dari dulu..berangan nak gi sini...

11) Pilih salah satu: peluk atau cium?

.....peluk... :p

12) Beritahu 1 benda pasal orang yang tag anda?

....shima... beautiful.... 

13) 5 lagu yang korang suka dan selalu dengar?

....1) nobody - wonder girl
....2) somebody to love - justin
....3) yank - tak ingat lah sape name dia ni... 
....4) whatya want from me - Adam
....5) secret - one republic

14) Blogger yang dipertanggungjawabkan untk menjawab soalan tag ni?

....sape2 lah ekk yang nak melayan ini tag... 

xoxo


1 comment:

cmba said...

u'r beutifullllll...it's true!!!
hehehehehehhehe.... ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...