November 30, 2010

:: New Baby...



Last Sunday, melawat my friend kat Hospital Sungai Buloh. ya...jauh but i gi jugak..coz lama nye tak jumpe minah ni...nak jumpe dia kena buat appointment ..coz dia buzy sesangat..( aku tau nanti kau baca..hehehe)
And cuaca pun sangat menguji...coz ingat nak keluar awal..but asyik tergendala je...digin bangat..kes malas nak mandi..kehkehkeh....
but last2 siap and keluar jugak...sampai sana around 4 gitu. And ya..sekali lagi i lupa..yang hospital ni ade mase melawat. Kul 4.30 baru boleh masuk...and ramai lah yang menunggu kat lobi tu. Kita orang tunggu kat bawah ..and lagi satu budak2 tak leh masuk...adoiiii....
so i je lah yang naik..the boys, hubby jaga...makan2 kat cafe bawah tu....


pastu budak ni makan banyak....
pau lah..donut lah..waffle lah..pizza yang sweet tu lah..and air kotak...
same goes with aiden..semua dia bedal...





and inilah my friend nye new family member.... cute kan..and sangat geram i tengok. rambut dia banyak and hitam.... berkerut2 dahi tengok orang..cam nampak.... hehehe
mase i datang tu dia nak susu..so dia menangis skit..and serius cute..
dah buka mata besar dah....


name still tak de lagi..so kite panggil dia boy je lah... :p
this is my friend nye 2nd child...yang 1st pun boy jugak...welcome to the club babe!!....
and hope that u get well soon. my friend ni (Aiza)...dia low blood ( anaemic)  lepas beberapa hari after deliver. so mase i datang tu dia masuk darah. kesian dia..and ya..i takut....seram lah jugak. hehe
Hope everything will be fine ya..Insyah'Allah....

xoxo





2 comments:

cmba said...

comey anak adik rayyan...hehehhehe

love said...

...itu lah..cute sesangat..4 kilo tu u..semangat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...