June 7, 2010

:: Our weekend ::

- when he work on weekend -
hehehe....this weekend hubby ku kerja. kesian.... so we just stay at home. masak..makan2..and watching tv..sambil2 menyakat ini 2 budak..hehehe pagi2 me dah bangun..make breakfast....simple je..sandwich and roti canai. pastu lepak sambil chit chat with hubby b4 dia gi menjalankan duty... :-) Lunch me masak paprik ikan tenggiri...fry bak choy..ayam masak tachu and sambal tumis. sebab tak keluar kan...so tangan ni cam rajin je masak..tetiba je dah ade bnyk lauk...huhuhu pastu melayan budak2 ni lah sampai ke malam....
ni tengah tengok tv..entah citer ape..tak ingat lak....but ashaff sangat tekun. Ni hidung dia dah tersumbat sebelah..badan pun dah cam nak panas...budak yang 1 ni pulak semkain active. Baru bangun tidur..so cam terlebih 'gula' lak...
tengok lah...suka sangat buat cam ni...kalau dia buat kat lantai..menjerit2 me...iyelah mane tau..jatuh ke ape..ish..geram tau...ini budak. Dia ingat dia acrobatik ...agak nya... Itu citer semalam....weekend yang berhabis di rumah. hehehe tak pe...hubby kata nanti dia ganti...on weekday...after everything settle. :-) tu yg best tu...kalau dia notice sendiri....masa yang dia miss. And for me tak kisah pun...coz dia gi keje bukan gi beronok-ronok ( seronok x3) kan. so takpe lah...ganti atau tidak..its ok. As long dia ingat kat kita orang... xoxo

3 comments:

MrNamiruz said...

hehe..comey je aiden bt cmtu..:)

JarikuBerkata said...

waaa...bestnya ada masak taucu...ari tu huda pusing 2 giant nak cari taucu...tp xjumpa gak...frust gilak ah...

love said...

man .... dia memang suka buat acrobatik ni....comel tu dia..seram nye mama dia lah... :-)

Huda ....memang susah nak cari taucu tu. U gi kat Tesco. I suka..sedap kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...