January 28, 2010

Ketam Steamboat Village

Yeah....dapat jugak makan steamboat. Ni memang favourite ku. Dah lama tak makan steamboat coz hubby ku tidak gemar. Dia kata tak kenyang. hihihi kali ni dia yang ajak. Tak tau lah knp...but aku memang suka mkn food yang simple2 cam ni..may be darah cina tu masih mengalir...so Chinese food ni memang LOVE it. hahaha
the deco...simple n cozy
waiting....
The foods... ade 2 soup. Tom Yam n Clear soup... Both nice... Soup dia tak bau...n taste good!
tengok....pakai chopstick lagi..bg fork tak nak... habis semua mee dia makan..kita org tak dapat pun... si kenit ni pun nak jugak..but satu je...ni dpt pegang sekejap je..pastu jatuh.. Hirup sop...tak agak2...hahaha
Ketam Steamboat Village,
Lower Ground Floor, Ikano Power Centre, Mutiara Damansara,

2 comments:

cmba said...

terliur plak aku tgk dak acap ni mkn...

love said...

hahaha...u gi lah babe..sedap food dia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...