August 30, 2009

Berbuka @ Palace of the Golden Horses

Aku gi buka posa kat sini on saturday. Buffet dia 83.00++..so korang darab lah sendiri ekk..berapa semuanya. Lauk dia memang pelbagai. Macam-macam lah ada. Tapi bila posa ni tak larat lah nak makan bebanyak. Aku ni memang tak leh bawa gi buffet...rugi. Makan sikit je. Ni antara shot2 yang aku sempat snap.
pencuci mulut
ni half of food yang ada kat sini..aku nye camera bateri lak kong..so mane yg sempat je kami makan ni je...dari pelbagai lauk pauk yang ada. ada live band ni lah antara gelagat anak2 ku..

2 comments:

Just Call Me Bitt said...

variety of food..kids berapa same price ke? besar dah anak u...

love said...

Bit...memang bnyk babe food dia..larat ngan tak larat je makan.
I tak ingat lah kids berapa. But is ngan baby u free lah.

Yap..dah besar dah...mulut pun dah bising dah u...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...