August 17, 2009

Aiden dalam Jumper

semua benda dia nak gigit...habis penuh air liur . Benda ni aku tak beli...my sister in law yg bagi..anak2 dia punya..so save lah skit..kalau semua nak membeli...sakit lah. aku dera dia sampai nangis...huaahuaa. pastu dia tidur lama
Ashaff ni dah macam aku... asyik sibuk ambik gambar je. Aku ambik gambar aiden..dia pun sibuk gak nak ambik gambar. Aku belikan dia camera..tapi murah je lah... brand tah apa2 tah...yang penting dia suka. Lately camera tu buat hal lak..iyelah camera murah kan..what do u expect. First time mase dia pegang camera tu..semua bende dia ambik...naik pening kepala...pastu memandai je dia delete sendiri...dah hilang semua gambar...geram tul. Budak2 nye imagination..tak leh nak halang..nanti terbantut lak tumbesaran..kena lah galakkan apa yang dia suka..tapi jangan paksa apa yang dia tak suka...nanti dia cepat bosan.
aku suka sngt gambar ni.....so cute both of them...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...