July 29, 2009

What a weekend..... :)

Ni aku lunch kat Pavallion. Nama restaurant tu Pepper Lunch. Ni my first time. Semua food dia serve kat dalam szilling plate.Mula-mula tgk cam pelik..but bila dah try..sedap gak. Tapi harga boleh tahan lah. Aku lupa lak ape nama food yang aku order..sorrylah ye.Kepada sesiapa yang suka makan panas2..boleh lah mai sini. Tempat dia pun selesa.
Lepas memenuhkan perut..kita orang terasa nak test suara lak. huhuhu. Aku gi kat Green Box. Kat sini best ada buffet sekali..so lepas penat nyanyi...makan lah....hahahah. Best gak sesekali gi berkaraoke ni...Hilang kan tension. Ingat orang yang tengah bercouple je ke boleh gi singing2...Aku siap bawak askar daaaa. Mula2 takut gak nak bawak Aiden..takut dia nangis..but alah..redah je..Kat dalam tu kan boleh control voleum so..pandai2 lah...bukan nak buat konsert..kena nyanyi kuat2. So bila masuk..Aiden tengok je..sampai tertidur...tak sedap gak nya suara kita org ni...huhuhu Ashaff pun layan gak..dia nyanyi lagu BEAT IT & LOVE STORY. Yang lain tu dia hentam saja lah labu...

1 comment:

QQ said...

DAH BESAR ANAK BUJANG KO NANA..ENSEM LAK TU..HEHEHEE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...