June 16, 2009

My journey

Ni sebelum gi Penang. Singgah breakfast kat Old Town Kopitiam. Tempat favorite ashaff. Dia nye menu kalau gi sini sama je..Half boil egg with toast. Itu je. Tapi org lain tak leh join ekk..nak sendiri order..huhuhu
Dalam kete....otw nak gi Penang. Kalau masuk kete je mesti tidur nye. Susu pun sometime lupa. Kalau kete dah jalan, tak leh stop ye..kena jalan je..kalau tak nanti dia nangis..hahaha
@ Taiping

2 comments:

mama_ieta said...

eh nape ko kt ada nostalgia kat slide tu..penah alami ke?hehehe

Bitt said...

perhh leh masuk muzium slide tu ;), baby comel ni dah jenjalan jauh2 ek, dia tak menagis ke if u terlupa buat susu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...