May 10, 2011

:: Saya sangat MaLas!

.... yer.... saya sangat malas!! MaLas itu dah datang dekat dah ni.... :(


semalam tidur kul 9 lebih..'till kul 1 lebih..pastu bangun on9 jap... (sengal kan). sambung tidur sampai kul 7pg td. 
today bangun... golek2 atas katil..coz sangat MaLas nak bangun. ....
semalam makan 1 kali je.... sebab MaLas....
pagi ni bangun.... still rasa MaLas lagi.... minum coffee sambil mkn cekodok semalam.... (sedap ok) 
tapi still MaLas lagi ni.!! 
may be sebab cuaca yang sangat panas membuat kan saya sangat MaLas!!? haishhhh.... 
saya MaLas sebab cuaca sangat panas? aci x? 
nak masak pe pun x taw ni...coz MaLas nk pikir!....
nak update blog pun cam tak de mood...coz terasa MaLas giller!!
kalau orang yang dok dalam air-con tu terasa MaLas tak? 
kat sini pun de gak air-con, tapi still terasa MaLas.... adehhhh


pernah tak rasa MaLas cam gini? .....


cer kire berapa bnyk perkataan MaLas dalam en3 kali ni.....


siyess MaLas kan nak kire.... paham ok korang pun MaLas gak.... huhuhu


SaLaM sayang dari saya!! ....


p/s :- sapa kire betul..ade hadiah taw... cer kire bebetul  : ) 
ye... tak tipu de hadiah. tinggal kan je jawapan anda dalam box comment ni. nanti saya check kan. : )


xoxo




6 comments:

sW33tdARLiNG said...

ada 16 perkataan malas ehh jap nak kira lagi sekali..

betul dah, ada 16

love said...

hehehe.... cer kire..cer kire
kalau terbalik nye word pun de gak kan kat sini... ermmm :)

Just Call Me Bitt said...

16 maksud malas itu, cuma satu jek yg terbalik perkataannya..ehhe
saya pon agak malas nasib baik buat schedule entry sahaja...ehhehe

basikal said...

arggghh kamu malas makcik!!hehe

ada 17 malas..kalau title pun di ambik kira jadi 18..kalau dikira malas di komen sekali ada 23 malas(termasuk komen saya:p)

-selamat hari ibu-

.sweet-ants. said...

ni betul2 malas ni..tp sgt rajin bold merah kan MALAS tu hahaa

love said...

bitt, tu lh kan... tapi cam salah ok kire nye tu :D

basikal.. tq 4 drop by. cam betul je kan... hehe

sweet-ants, hanye mampu gelak. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...