May 8, 2011

:: Maggi TVC


... kan hari tu cakap ash dapat tvc for maggi. so ni lah pic nye. but skit2 je. 
the 2nd day, tak dapat ambik pic pun. 
coz i tak bawak camera BESAR tu! pakai phone je kan... but battery kong kan..so... adehhh.







cam ni arr kat set. kalau kat umah... skit je sepah2 nye... hahaha
 but kat luar kan.... macam cabel ok sana sini. i dapat ambik pic pun dari jauh je... nampak tak nampak je ni kan. kang gi depan2...kang kate kekwat bagai lak kan.... sibuk je. hahaha
i usha dari jauh je ni. lagi pun... i bile kat sane... semua pun dia org yang buat kan tuk ash. semua pun layan dia je. i ilek2 je kat tepi. director suruh dia buat  ape ke..direct cakap kat dia. so i memerhati je. ash pulak jenis yang senang mesra ngan orang ( cam i lah.. ahaks!) so lagi senang keje i. 

bile tvc ni keluar... idak lah teman taw kan. layan lah tv sampai lebam ekk. hahaha
 i pun sangat excited tunggu ni...lebih2 cik hubby..coz dia tak gi kan kali ni.. hehe

mama proud of u gemokkks!! <3 

k...daaaa 

xoxo


1 comment:

NURA said...

salam sobat
trims visitnya ke Saudi Arabia,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...