April 18, 2011

:: Tak paham....

.... i cukup tak paham kalau.....


- orang bawak kete..pastu sibuk jugak nak hisap rokok. Nak2..tengah sibuk nak masuk corner ke hape.


- orang yang nak masuk simpang..tapi tak leh bagi signal. pastu tetiba je masuk... and ade gak yang bagi signal tapi tak masuk2. Pastu bawak kete slow gilllerrrr!


- orang yang bawak motor, pastu suka nak menyelit ni.. nak2..dia main impit je kat tepi kete. Adoiiii, siyes takottt. takottt i tak perasan pastu terbrek ke hape..hah..sape yg tergolekkk? cer citer...


- naik motor, pastu tak pakai helmet..pastu boleh je letak 2 3 orang kat situ. Lebih2 lagi kalau yang di belakang tua de budak2 ke. adehhhhh..itu memang tak le paham langsung. Boleh tak naik cab or bus je. Takooot jatuh je... ish3x


- orang yang tak leh tunggu lampu hijau. boleh je nak horn bagai..coz keje depan tak jalan...Oiiit, orang bawak manual lah weiiii!!


- orang yang suka nauuuu nak impit2 ni...padahal jalan kat sebelah tu punye lah besarr lah!!


- orang yang tak reti nak pakai jejantas. ini...nak marah sape ekk?


- orang yang suka buang sampah luar tingkap. Ini lagi...bawak plastik lah weeeiii dlm kete. Tak pun, bile stop lah baru buang....bengong!!!


- orang yang suka parking sesukahati mak tiri jiran dia. lebih2 lagi yang park kat corner2 ni. Tak sayang kete ekk korang..??


- orang yang tak basuh kete..sampai berminggu2..pastu kete tu color putih suci. Ish3x. Siap boleh tulis lagi kat badan kete tu...


- orang yang tulis ni...siyesss tak paham nape dia dok menceceh pasal ni. kahkahkah....


coz, tadi mase bawak kete..ade je orang2 yang cam gini. ish...pening2.... kan i dah start sibuk di jalan raya..so memang akan complain macam2 lah kan...hahahaha.... layan kan je ekk.....

xoxo

2 comments:

.sweet-ants. said...

huh mmg xpaham pon perangai mereka di jln raya suka hati je..mmgggg
tp yg kereta kotor tu sy lah tu..hehehe

love said...

hahaha..... sshhhh jgn ckp org ekkk :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...