April 28, 2011

:: Sedih nye .. :(


tengok tu.... adehhhh.... menggong kan. sian kuda hitam i. tergesel ngan kete bengong tu. 
panjang ok............ arrghhhhhhh...
rasa bersalah giller ni... sian dia.... sian nyeeeeeee....
ish.... cam ne lah i boleh tak pasan kan... bak kate hubby.. bawak kete cam nak kejar laki.. adehhh!!!
dush... dush... dush.. dush... hah ambik tuk diri sendiri...  :(
nak cakap pe lagi.... bukti nye telah ade... mau kena berapa ribu hinggit ni???
tu lah bawak kete tak tengok bebetul kan... main redah je...
sesukahati je kan....
dah kena baru nak sedih2 bagai kan.... hah...
tu lah pasal tak dapat kete idaman... kalau tak... ntah ape2 lagi dia gesel kan?? 

ish.... tak suka lah....... sedih yang teramat .... 28/4/ 2011

:(


xoxo

2 comments:

Just Call Me Bitt said...

wow...sangat sedih mehhh...adehhhh p suh bengkel2 buat quotation skodeng harga dulu...kalau u kenal ali wife dia add bengkel dia dekat tepi highway b4 reach sunway piramid gituw ;)

love said...

sedih kan.... ok2... tq ye :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...