April 5, 2011

:: Kalau lah kan....

... ape nye ni...?? tetibe je ekk... 
dapat msj from bi, pastu cam de idea nak buat n3 lak....jap2... jap ekkk....

( iklan jap )
tgh usha phone ni...kahkahkah....
i sangat suka phone yang buka2 cam gini ni....menggong kan. De ke baling ngan kasut sat gi ni... adehhhh


ok2..ape tadi....ooo citer about msj kan.
cam ni...citer nye...ke nak share je ni..ke citer ni...eh ape2 lah kan....

u all perasan tak..kalau yang dah lama sangat kenal ( maksud lama kenal tu, sendiri paham ekk )
...dia nye reply msj...short2 je... : D
for example :-

w : u, i dah sampai ni. u dah makan ? 
m : ok. dah

w : u..u makan ape hari ni? i makan nasi lemak with ayam goreng tau. sedap. 
m : maggi je

w : u, i nak beli baju tu, tapi kan cam mahal je. nak tunggu sale cam lambat je kan. cam ne ekk?
m : ikut u lah

w : u, i dah nak gerak ni. sat gi sampai i cal u ekk. u jangan miss i tau... miss u sayang!! <3
m : ok


tengok lah....tu je ekk...adehhhhhh....
kalau lah sms tu kire by abjad....tak pe lah kan.  ni tak.....kite satu msj 10sen je derrr. 
hahahaha
 ni n3 ni tuk sape ni? hah...cer citer..cer citer..... :)
tak de sape2 pun..but kalau terasa tu cam bagus gak kan. 
itu ok lagi kan..ini yang reply...guna ( K ) je lagi lah. ish geram kan. 
Kalau dulu boleh je panjang2 sms nye. Siap dengan 
take care lah..love u lah miss u lah. jangan notty2 lah bagai....
lah ni.....short form je ekk...kalau boleh reply guna voice je....lg suka kot. ( ke dah ade? )

pernah tak experience bende ni? ke belum lagi? Kalau belum belajar2, lah bersabar ekk. 
dia orang ni bukan tak sayang kite2 ni...but malas nak layan gak nye. Kalau manja2 dalam msj ..lagi lah..
dia buat bodoh je. buat deeer je ekk.
pastu nak buat cam ne..yang hantar msj tu manja gilerr and plus GILLER lak tu!!
ngeh..ngeh..ngeh...


xoxo


2 comments:

** apple and pear ** said...

aiyok!! sentaphatimaknak!! tapi,janji die reply pun dh happy :P

love said...

hahahaha...sentap ekk..mak lg sentap nak.....
ya betul2....dia reply maksud nye dia ade lah tu kan.... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...