February 21, 2011

:: When at Lcct and in the plane....


 ....hah..baru nak certe ekk.... hehehe..serius tgh tak de mood nak buat entry pulak...ish..ish....


hari tu gi bercuti..gi mane..hah..nanti next entry ekk..sabar2....
our flight that day is at 9.25am. Naik cab lah gi sana... i call cab service click here.
kat sini ade phone no. and rate nye sekali. I nye cab drive very polite and sangat friendly. 
sampai pun awal...around 7 dah gerak ke LCCT....


.. ramai jugak lah orang nye. sampai je terus check in. 
bile de budak2 ni..semua kena buat cepat2 kan...takut nanti kena queue panjang2..malas derrr...


"check in ni sekali boleh cik..?" hahaha...banyak perangai lah budak kenit ni. 
ni 1st time dia naik plane..so sangat tak dengar cakap ok. nak ke sana sini. dah lah tempat tu besar..suara i je dengar..adoiii... next time tinggal ekk!!


tah sape2 tah dia panggil gak nye... errrmmm



after check in...gi breakfast. budak2 ni lapar lah pulak. 
nak toast and nasi lemak.. ashaff nye... 


yang ni semua boleh..yang penting nguyah kan... 


bile kat dalam plane..aiden mase take off takut..hahaha
padan muka...terus tidur ok. i pulak punye lah pening..adoiii.... ashaff pulak tak leh tidur...coz so excited gamak nye. ape2 lah kan... lepas je aiden bangun..mula lah...semua dia nak kacau.. last2 main game je. 


pastu budak ni..sampai 2 kali gi toilet, boleh..?
dah lah duduk dalam..macam2 lah... pastu siap boleh complaint..toilet so small lah.... hehehe
nak yang big gi kat house lah weeiii.... 
dia bile naik je..tanye.. : " where the tv....and i want to order food lah.."
amboii..macam2 ok.. dia tak stop talking dari start naik sampai landing. semua buku kat dalam tu dia layan... 
and pamphlet tu pun dia boleh layan and explain to me what so ever...


and yang penting beramah mesra ok dengan penumpang lain...hehehe
ni dia merajuk so gi kat pakcik depan tu mengadu. pakcik tu pun layan kan je..and siap angkat dok sekali..boleh...? adoiii budak ni...selamba kodok je...

...xoxo...




4 comments:

Just Call Me Bitt said...

wahhh pergi coti2...hhehehe aiden macam mana?? ok?? takut tak??? hehehe i tau mcm mana u ketika itu..hahahha sabau erk sabau...hehe

love said...

hehehe... tgh sabau lah ni u...
aiden sngt bnyk perangai ok. balik dr cuti manja terlebey sudah..adoiii.... lg pening kpl i... :D

yatie said...

biasakah bebudak yang penting kite kena bersabar kan.. asalkan dia tak meraung cukup... :)

love said...

tu lah..betul2. kena layan kan lebih skit...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...