February 27, 2011

:: Sapa naughty!!

hah..sapa naughty angkat tangan.... hehehe


budak naughty kena ikat tangan kan..coz tak leh diam. 
semua bende pun nak meraba..semua bende pun nak ambil..pantang nampak..ade je kan...



tengok muka.... geram and sakit ..coz kena ikat. 
meradang tak ingat ok.... tapi comel je... huhuhu
ya..i suka sakat dia..best kalau tengok dai nangis and meradang...sangat garang!! 
ikut sapa ( dd dia lah hehehe )


sebab nak kan benda ni lah...hahaha



yang ni gatal..mintak di ikat..adoiii budak gemuk!!
nasib baik kuat..boleh je buka sendiri. 
oh ye..lupa pulak nak update.. ashaff dah GOMOK!! hahaha
dia nye berat now is 26 kilo..berat kan? but nasib baek dia active..kalau tak boleh tergolong obes kot. 
kalau buka baju..boleh nampak itu phewot buncit.... dia nye berat is separuh my berat..u all kire lah sendiri berat i nye berapa...kalau tak tau guna calculator... kahkahkah...


" heaven.." ...wowww.....


kalau dah dapat chocolate...nampak diam je. makan pun sopan je kan. hehehe
anak2 i makan chocolate...agak di galakkan. but jagan melebey ok. Sweets tak ...ashaff at age 6 yrs baru rasa  1 2 kot. itu pun tak bagi dia gigit..nak rasa hisap je. aiden blum lagi rasa sweets.... so have to make sure that dia ikut cakap jugak cam ashaff. Agak susah nak control budak2 kan..but kena try lebih skit lah. I nye benefit if becau i jaga sendiri..so i boleh je pantau dia nye food. 


ooohhh...my favorite...yummm.... sangat suka lah ini coklat..lebih2 lagi yang small ni..
dulu kan mase i muda2 ( now muda gak ) selalu beli yang besar2 tu simpan kat rumah 2 3..haha
bile lapaq baru kunyah cam tak hinggat. can't help it!! now dah kurang...all the sweets thing ni kena reduce banyak... paham2 je lah kan.... now banyak sangat penyakit nye. lepas makan coklat ni semua..make sure minum air suam bnyak2... so kurang skit rasa bersalah tu..kehkehkeh....

xoxo

2 comments:

Just Call Me Bitt said...

yg no.2 ni memang kannnN!!! hahahahaha perangai abg memang cenggitu.. kadang2 dia suka ikut perangai adik dia yg memang nampak comel...tapi bila age dia buat sangat la kelakarkannn..hahahaha

owh ashraff makan ape???

love said...

hahahaha...tu lah kan. kena sabar bebnyk ok.. kite serupa kan bittt... :D

ashaff makan macam2.. sampai tak larat tengok pun ye jugak.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...