February 28, 2011

:: New ye..!!

bukan i nye barang but budak kenit..errmmm.... 



i suka beg ni actually... sangat cool kan!!can reuse and material dia best gilller. 
tapi cam sayang nak buang..boleh tak?..sengal je kan.... aiden dapat flip flop i dapat beg... hehehe


beli flip flop baru tuk aiden.. kerna flip flop dia hilang mase gi wetland tu... huahhhh....
dah sampai kat entrance baru perasan..sapa pulak nak patah balik kan...


suka sangat lah design2 for kids. brand name ni sanuk.
all the design sangat cute. yang paling i suka tali kat belakang tu..senang skit nak jalan tak de yang tertinggal lak. murah jugak. lepas ahaff nampak fliop flip aiden..dia pun nak jugak... 
errmm... i nak jugak boleh..?? kehehkeh 

xoxo

2 comments:

Just Call Me Bitt said...

akekekkee senang la ade tali belakang tu tak mudah tanggal...kasut derang ni kalau tercicr dua2 tak pe lagi ni tercicir sebelah jek...perghh hangin bab tu sebab mereka seboleh2 nak pakai lagi sebelah tu kann...hehe

love said...

betul2... tang tu yg x larat nak melayan tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...