February 8, 2011

:: Berita baik ke berita buruk ni..?


adoiiiiii.....sedih lah nak citer....tgk lah pic kat bawah ni dulu... 


nampak tak? ade line2 tu... aiden pegang phone..pastu terjatuh..than bile i ambik je..nampak itu line2...arrghhhh... phone ni actually dah jatuh 20 30 kali kot..tapi ok je. but smlm...jadi cam ni lak...dah uzur ekk phone ni? dah off 10 kali pun still same. kejadian ni malam semalam. after a few hours je..i tengok terus tak de picture..ade lampu je kalau on...adoiiiii....cam no ni. Bile call boleh ..but tak nampak ape2. 
ish..ish...so pagi ni terus tukar phone lain..nasib baik ade phone spare. walaupun phone tu..tahun "70an" punye..but i pakai jugak..iyelah takut ape2 hal orang nak call kan..ermmmm....
aiden ni..memang lah..semua bende buat rosak tau. ish..nak salah kan dia pun tak leh..but kalau tak bagi..dia nye bising..rasa cam nak masuk kan kepala i dalam baldi je..sebab bising sangat. :(

nak beli phone baru..buat mase ni belum mampu lagi...setakat berangan boleh lah. semua no dlm phone ni..so bile pagi tadi ade org sms and call...cam terpinga2. hahaha padan muka.!! bile dah biasa pakai touch screen, tetiba pakai yang kena type key pad..adoiii..boleh patah kuku mak....kehkehkeh ( over je)
bersyukur dengan ape yang ade kan. macam orang lain..tak de phone pun. i yang ade ni pun nak merungut...ish...ish... 

today baru betul2 sedih... :(

xoxo

2 comments:

cmba said...

tu mest LCD nye probs..mine pun pernah kene mcm tu...
tapiii elok gaklah Ayden baling kan..so that..can get new hp....hehehehhehe

love said...

hahaha...entah lah babe..hope kan..hope :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...