January 21, 2011

:: Salam Friday...

...eh..dah Friday dah...ish..ish...sekejap je kan..next week dah masuk bulan Feb dah...adoiiii...so soon. 
Saya suka Friday...kenapa...bukan sebab esok cuti..but kat area sini if Friday..sangat sunyi sepi. Serious.....senyap je...satu biji motor pun tak de nak memekak..but kalau hari biasa...adoiiii poning kepala den. Tak tau lah kalau i je yang terasa...but kalau Friday kan...macam tak de orang je kat muka bumi ni...best je.but bile kul 12...mak oiiii...dia nye bising mengalah kan zoo...hahahah 

eh..pagi2 dah bloging ekk...hehehe...ya today pagi tak masak makan roti je..coz gas habis...bukan alasan ye..but betul. Later lepas hantar ashaff baru call orang tu. And ashaff pun nak makan McD...so *wink..*wink...

..oh ye..my hair dah panjang...yeahhhh..suka2. Itu hari..potong rambut tak hingat..siap suruh orang tu potong pendek lagi...hahaha. Kan padan muka. lepas dah potong..kali ni cam lambat panjang pulak. So..cam rasa bersalah pada diri sendiri..adoiiii. And..orang tanya.."kenapa potong rambut?". actually orang tu nak tanye.."kenapa potong rambut..buruk!!" hahaha. sebab kali ni memang agak buruk style nye..coz i memang nak pendek je. No style2....kehkehkeh. Hari tu potong coz rambut gugur giller2 punye...ish..bak kata my friend dah macam luekemia...hahaha. betul2...tak pernah2 rambut gugur cam gitu..so potong je..and tukar syampoo...so now dah ok..sangat ok. Nak bagi credit to DOVE. hehehe


so..tak nak tukar yang lain.... kehkehkeh....


p/s :...pagi ni terasa diri sangat cantik...wah..wah..wah.... 

xoxo

2 comments:

ecamajasara said...

u mmg cantik....:)

love said...

...kehkehkeh...koyak lah skirt ni oiiii... Tq :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...