January 15, 2011

:: Delivery please....



... hehehe...today semua pun sangat malas. so dari pagi tadi dok called..and orang hantar foods...
ceh..ceh...but kena bayar lah bukan free ye... so bermula dengan bangun yang agak lambat. Disebabkan aiden yang dok lanyak2..baru bangun..kalau tak ish..lagi lambat kot bangun. Iyelah kata coti...so rest lah kan.

breakfast.... call this no. 

 
yang ni..nama dah ade dalam system..so senang...bile called je dia dah tau sapa...kehkehkeh
itu kes breakfast...lunch..??


but bile nak masak tuk lunch...adoiiii...no idea lah. En. hubby pun cakap..masak simple2. Buat nasi goreng pun ok jugak...errrmmm. Dia memang sangat senang bab makan2 ni....so i buat pe..called pulak yang ni

Tel: 1300-88-2323
Minimum purchase: RM10 plus RM3 service charge per delivery.
Delivery service hours: 9am to 10pm daily.

hah... Ayamas pulak. ini kan baru lagi..so kena register and bla..bla.
So today nye menu lunch..nasi goreng cili padi with timun and for the kids nasi goreng carrot. 
Simple kan. Disebabkan lambat lunch..so tak de tea ye..hahaha 
mama..tengah kemalasan yang melampau pulak today. 

Apa lagi ekk food yang delivery?..senang kan. bile time tak de mood nak masak ke ape. 
Tapi tak leh selalu..nanti..hah..sendiri jawab lah ye...

xoxo







No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...