December 14, 2010

:: Saturday Night dinner


citer last weekend dinner at Naan corner....
coz malam nye malas nak masak..hehehe
but service that night sangat lambat..ish geram.... dah lah perut lapar kan....adoiiii....





menu..butter naan...with tandori chicken... nasi beriani..sambal sotong ( dah jadi favorite i dah..coz sedap )
butter chicken and ayam berempah....bile dah order and sampai food kat meja baru nampak..lah semua ayam rupa nye..kehkehkeh...


pastu dia dapat milo ice gelas "giant". punye happy....i pun terkejut datang ini besar...perghhh..kalau i mahu sakit perut minum...huhuhu....

xoxo



2 comments:

Just Call Me Bitt said...

salam yana...ur 2nd baby dah besau...rambut dia pon dah panjang...hansome boy! eee i pon menyampah kalo order lambat sampai coz kite bawa anak2..rasa mcm nak blah jek kadang2 tu

love said...

hai bitt... aah dah besar..and bnyk perangai..tang rambut tu..ish tak leh buat ape..coz dia tak nak potong..hehehe

memang lah..kena pulak cam ashaff dok tanye2 mane food dia..lagi lah tension..ish..selalu nye tak cam gitu...but may be tak cukup pekerja agak nye that day.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...