October 25, 2010

:: Sombong ke? ::




errmmm...tangan ni gatal nak jugak tulis..kehkehkeh...tulis pasal ape..pasal ade org kate i sombong...wahhh...dah macam artis ekk..nak sombong..sombong. Ingat glamour sangat ke...cik oiii....
tapi ni yang best nye ade blog..i can write what i like and don't. what i feel towards..ape2 pun. 

citer dia cam ni...my friend cakap..ade minah ni dtg Raya...
( giller lama ekk citer ni...dari raya br lah ni i tahu...)
umah my mom..pastu dia kate i layan dia nak tak nak je...aka SOMBONG lah. 
pastu i cam wonder..ade ke kawan sekolah yang datang rumah ekk ? until now i still can't figure out sape..serious!!. Pastu dia sampai kan kat my school mate yang memang tak ngam with me mase sekolah dulu..pastu yg x ngam with me tu citer with my friend....so dari dia lah i tahu. Ermmmm....panjang kan. 
Bile i dengar tu,,tak de lah marah...as i told her..sedikit hampa..coz yg tolong cakap kat my friend pun don't know me...and..ingat ni sekolah ke..main sampai2..ish..seriously..... menyampah pulak i rasa....perasaan yang baru je muncul..while i write this. 
as my friend said..lantak lah..buat pe pening2. But as i told her..must be ade explanation if..i buat cam tu kan. entah ekk....i pun tak tau....ade ke i cam tu..orang datang and i layan asal kan boleh je...ish...
tapi i lupa lak nak tanye..dia kate i sombong je ke..tak lak kate i cantik...kehkehkeh...
coz i tahu i cantik lagi dari dulu...hahahahaha kan..orang sombong ni mesti cantik2 kan..so i kire cam tergolong lah ekkk...huhuhuhuu

actually..its something yang i nak release ...nothing serious. I pun tak ambik hati with what she said to me. May be i am sombong...so..nak buat cam ne. And may be tak..and dia nak buat citer je..so i don't know which 1. But..if yes i tak layan org yang datang tu..i'm sorry...and hope that u terus terang with me je..tak yah sampai2 kan..coz bile u dah sampai2 kan ni..dia akan jadi bertambah2 cerita tu.and some boleh buat fitnah. 
to my friend...mesti makan hati kan..i boleh je citer kat sini..hehehe any way tq my dear..coz cakap..if tak i pun tak tahu ade sedikit perangai yang i tak suka inside me. To yang in between tu..whatever. I don't want to impress anybody. I'm just being me. 

Friendship ini something yang very subjectif and sensitive. So malas nak cakap bende cam ni panjang2. I know myself better..so why i need u to judge me. Atau dalam kata lain...Do i care n whatever. 
Itu yang paling tak suka..if bende2 yang cam gini jadi. Some people cam still stuck in school punye time. Ape daaaa.... Tak move on. 

p/s...while i write this..me having bubur kacang. sangat sedap. and tomorrow will bring cake to office...so wait ye Puan Ija..Noreen and Lenn. 

daaaa....xoxo



4 comments:

** gegirl aryssa** said...

mana kek???

love said...

alah..sorry lah...
tak jumpe bos pagi tu..dah pesan malm nye..dia tak ingat lah tu...hehehe

** gegirl aryssa** said...

u,thanx ye kek aritu.lupa plak nk ckp. sedap o0o0o...buat sendirik ke beli?? add yg diet pun tibai makan sama ;)

love said...

..beli lah....kat cold storage...
sedap kan..budak2 ni pun suka.
Ckp ngan add...bertambah lah berat..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...