October 6, 2010

:: Raya Lagi... ::



Ade lagi ekk..citer Raya..hihihi
Ada..and actually banyak...but i nye blog ni cam problem lak. Tak leh upload pic..coz dia kate inye storage dah penuh...kat Picassa Album...ish...cam ne ni ekk. Sapa2 yang baca...and tahu boleh tolong tak..please..TQ



ni raya kat sil....and masa ni teragak nak makan roti naan...but bile dah bawak balik lupa lak nak mintak tandoori chicken nye..ish..but sedap jugak lah. and rojak jugak...


makan2...and makan. and itu kuih tart sedap lah...lupa nak mintak skit...huhuhu
nampak tak itu langsir kat belakang...cantik kan suka tau. sis...if tak nak nanti...pass2 kat sini ye... :-)



pastu budak ni banyak nye lah keje kan kalau datang sini. 
ashaff jangan cakap lah..main game sampai tak hingat...adoiii itu 2 budak...

ish..geram tu lah..ade lagi tau gambar. Gambar cake lapis yang mil buat. tak boleh upload pulak. 
Now kena settle kan pasal storage gambar ni..pastu baru blh update blog dengan senang nye...

ok lah..tengah geram ngan ini bende....till next ye....daaaa


xoxo





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...