October 27, 2010

:: Haunted!! ::






 hahahaha......ni kat mane ni..kat mane lagi kalau tak my 2nd house...G.E.Mall..kehkehkeh....



ade haunted mansion...but tak masuk pun....
takut...hehehe


cam real kan....ashaff tengok dari jauh je...



siap ade sawang2 segala......



pastu ade mamat ni. aiden cam tak de perasaan je..relax je.
actually ade2 orang..but yang satu tu entah mane tah dia gi....bz bagi orang candy gak nye....




ade banyak bende tuk halloween yang jual kat sini.
I check harga scull tu..Rm 139.00..sama harga baju yang i tengok kat atas tadi...hehehe...
mahal lah scull tu..nak jugak beli ..pastu gantung kat depan pintu...huhuhu



ramai jugak lah orang yang sibuk bershopping....
macam2 ade..candy2..costume2...accessory ...
pastu ade tarot card reading ...yang conteng2 muka for kids pun ade...but ashaff tak nak...



ni..gambar dia takut...jauh lagi dia diri..ape daaa....
lepas dia dah tengok semua ni...ada orang bagi belon....meletup pulak..lagi lah dia cuak...hahaha


xoxo




2 comments:

Just Call Me Bitt said...

bestnya;;;kat ne ni dear? tapi i jek rasa best kang budak berdua tu mau boleh turn my mood...akekeke

love said...

ni kat G.E Mall. memang ..nanti dia takut kite lak yang geram ekk...ish..sama lah cam i..aiden tak takut si ashaff je yang cuak giller...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...