September 7, 2010

:: Short entry ::



....just half recover from fever..sore throat.  adoii..disebabkan ini, semuanye tergendala. ish...dah lah berapa hari nak raya ni...ermmm. hopefully cepat2 sembuh nye cik Love...bnyak lagi kerja2 yang harus dibereskan sebelum pulang berhari raya. Nanti kat kampung pun kena masak...so kalau tekak sakit cam no nak rasa. Ubat dah habis..tapi badan still lemah2 lagi....ish....semangat raya pun semakin hilang ni.coz tak sihat....ish2x...
Ada yang dah balik raya ekk...cepat nye..mesti bestkan. kepada yang drive balik tu berhati2 ye. Ingat yang tersayang. And kepada yang masih di kota..and terus terusan berbakti kepada bos..sabar je lah. Anda akan bercuti jugak...cuma lambat je. 

xoxo

1 comment:

Just Call Me Bitt said...

selamat hari raya aidulfitri...maaf zahir dan batin to u and family yana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...