September 29, 2010

:: Ija & Ras8 ::



hah...yeah kami dah tiba di sini..walaupun sedikit lost..hehehe



kan ade banner..ish....tak kan boleh salah rumah lah....
sampai je kami disambut dengan senyuman..ceh..from Ija family..very friendly ...
terus je masuk tengok pelamin...coz ija tak de kat sini..gi tukar baju kat tempat lain...


ni hantaran from Ija side. Cantik kan. If tak silap semua dia buat sendiri. Minah ni memang sangat rajin n suka bende2 cam gini. color theme..pink and blue. Nice!!


ni flower girl...tengah bersiap....


Cik lenn..nak rasa bahang2 nye...ehem... tak leh naik lagi coz pengantin nye belum sampai..so kat tepi je ekk..



ni semua pose b4 pengantin sampai....i think Ija nye cousin kot.....semua nye pakai baju color cam sama..so agak2 nye sedara lah tu ekk...


pelamin...now memang trend kan kerusi2 besar ni...
simple je but nice...


ni pulak..anak2 yang sangat memeriah kan majlis..kesian dia orang ni..asyik kena suruh duduk tepi je...
last2 kat sini..hehehe 


and kat majlis tu ade ni....ape ekk name dia. tak tahu...


bunga...coz pengantin nye udah sampai...so get ready....


Ini lah pengantin nye... Pink menjadi pilihan..


tengok betapa bz nye..semua orang..mengalah kan camera man...hahaha
oh ye..time ni jugak hantaran dari pihak lelaki di bawa masuk..so memang sangat bz time ni n ramai..


 ni some of hantaran from guy side..black n red




ade silat..and best jugak lah...
i actually agak takut..coz cam real je...



oh...bile tengok pic ni.. nak ckp kat Ija...dia lah pengantin yang banyak sangat bercakap..
and banyak movement...huhuhuhu




berkat tuk orang datang..macam2 lah dalam ni...
ade cup cake...small book..bunga telur...dodol n some sweets treat...Tq


cik lenn yang kepenatan....


makan beradab with family 

mase ni kami pun nak balik..coz flight kul 7pm..so takut cam tak sempat lak..
ade tau pic i with the them..but tak cantik...so kena tunggu pic from camera En. Aidil.. hehehe

To Ija n Ras8....Happy Wedding!! May God bless and May all the happiness be with u. Amin

ok..next entry...balik KL...yuhoooooo


xoxo



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...