September 30, 2010

:: Ben Tennyson ::



" My name is Ben Tennyson....called me Ben!! " that what ashaff ask me to called him.

adoiiii...bile lak anak mama ni dah tukar nama. hehehe
ni semua gara2 tengok citer Ben 10 lah. Ish...sangat minat dengan itu watak sampai tukar nama ok...hahaha
bukan tukar nama je..sampai kan my hubby pun dia panggil Grandpa...hahaha
nak buat cam ne gelak je lah. Sikit2 Ben 10..skit2 Ben 10. Pastu dia kata dia ade jam cam Ben 10 tu..and can change to other alien. ish..payah lah budak banyak imagination ni. sangat banyak ok..and sometime malas nak melayan. And some more dia suruh my hubby beli Rv...coz nak sama cam Ben 10 tu. Mane pulak nak cari RV kat malaysia ni. Bukan ade park yang sedia kan kemudahan cam tu...adoiiiii!!!

Itu lah...kalau dah minat cam tu lah gaya nye. Pastu Astro ni pulak..asyik ulang je citer..dari citer si Ben tu kecik sampai dah besar...tak ke budak gemuk ni asyik nak mengadap je. Kalau main game kat internet pun ..main game Ben 10....errrmmm....cam no tu. Hari tu baju raya pun nak beli baju yang tu..i tak kasi dia punye merajuk..pastu cakap ngan dia eh...very expensive lah... nanti kite cari lain ekk. hehehe. Than dia ok. Nasib baik lah budak sorang ni jenis yang dengar cakap...kalau tak...errmmm...

Itulah nak bagi tau ni....coz mane tau nanti dia acting weird skit or ask you all to call him Ben Tennyson....layan kan je lah ye. Selagi dia boleh ber imagination. Biarlah. Name je...kan

will update if dia nak tukar character lain... daaaa

xoxo








2 comments:

Just Call Me Bitt said...

alamak kalau dia jumpa iskandar mau konpius....sah la dua2 nak nama ben 10 hahahaha. ismeth pon sama tapi still ok lagi la coz sebutan dia lain sikit...A'ten habis la ben 10 bertemu ben 10 nanti...hehe

love said...

hehehe..budak2 kan..macam2
kalau depa bertemu mau berperang kot...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...