August 23, 2010

:: Bazaar Ramadhan Putrajaya ::



Bazzar ni di precinct 2. Masa i pergi tu..ade lak pasar tani..so lagi lah bertambah ramai orang nye..and parking yang agak susah ...



Last year gi..but bile dah hujung2 tu..so banyak lah kedai2 yang dah tutup...
tengok lah orang...ramai kan....mesti best orang yang berniaga kan...untung2x...



tapi kan..agak sedikit boring lah..food semuanya sama. 
Tak de yang best2. Ni pun main snap mane yang sempat je....
kita orang beli pun tak banyak.



ada kuih raya and cake2..yang jual kat sini. tak beli pun..tengok je. 



food2 yang cam ni best lah layan kan...panas2 lagi. orang pun rajin nak beratur. 






i beli lempeng ni with sambal tumis and kari daging. Tapi tak best lah.cair lah kari nye.
pastu beli asam pedas kat Asam pedas Melaka nye booth..pun tak sedap..masin giller dah lah mahal..rasa adoiii...cair nye lah hai kuah.
pastu i beli cucur udang..tu sedap..terasa kuah nye pekat...5 rm 2.00. 
Kerang bakar n ikan bakar...ok lah sedap jugak, harga pun boleh tahan. 
otak2 and kuih bederam tuk ashaff. 

itu je lah ..yang kami beli. Nak beli lebih2...cam tak de selera lak. Dah kalau semuan nya nampak cam sama je..boring lah ekk. Tapi tak de pic yang sempat di snap. Coz sampai je kat pintu rumah..azan pun berkumandang...hehehe apa lagi kelam kabut lah...

next week tak sure lak gi bazaar mane...errmmm

xoxo

2 comments:

Just Call Me Bitt said...

owh ade bazar sane erk...buleh singgahkan...tapi tu la yg malas nak hadap time berbuka la, kadang-kadang tu takde rasa langsung :(

love said...

hehehe.... betul tu ...tp ade jugak yang sedap kan.. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...