July 23, 2010

:: Piala APER ::

...ni citer about hubby nye staff buat Tournament. Merebut Piala APER. hehehe sungguh bersemangat tau dia org ni. Good..good...asyik keje je..so tuk "merelease" kan tension ..so sesekali layan lak sport. Boleh gak tengok sapa yang active and sapa yang emo kalau kalah...huhuhu. Ni at PJ..nama tak tau... sorry.... Actually dah start dari last 2 week kot. Start with badminton dulu. But that time me tak ikut. Leceh gak dengan budak2 kan. But kali ni saje nak gatal..hehehe...me tak main pun saje menyibuk. The boys have so much fun.
pasukan sorak....hehehe..selepas dia org main..dok sorak tuk orang lain lak...
errrmmmm....
tengok lah...siap jatuh2..lagi...
tengok lah muka budak gemuk ni...merah padam...pastu berpeluh satu badan... mase ni Aiden baru je bangun..so tengah memerhati....and lepas je turunkan dia terus kejar bola. me tak sempat ambik gambar...hehehe next time...next time
Sangat sporting lah mereka ni. Even ni half court je..but nampak sangat penat. Pastu ade yang first time main..hehehe pancit kot. Tak pe lah ekk...bile dah selalu main so nanti cekap lah. Next week tak tau lah main ape lak. Good Luck... :-)
xoxo

3 comments:

** gegirl aryssa** said...

sbnrnya tak sempat nk amek gmbr aiden sbb mama sebuk gossip ngan aunty weewitt :P

love said...
This comment has been removed by the author.
love said...

hehehe...ish aunty weewitt ni..bergossip sakan tau....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...