July 2, 2010

:: Cardigan ::

Love this one....but never get the opportunity to wear 1. hehehe
entah ek...tengok org pakai cantik je...but nak pakai takut cam tak sesuai. Iyelah..ketinggian cam tak cukup...so takut cam nampak terbantut lak...hahahaha Cardigan ni tak tebal ...n kain nye pun cotton..so tak panas. Bukan cam sweeter yang tebal2 tu. Itu memang lah sangat tak sesuai kat sini.
sangat suka yang long 1...sangat cantik... yang short nye..me banyak..dulu keje..suka pakai... :-) simple n nice...like it!! but now cam jatuh cinta sama ini style.... many choice...to choose. ni cam ade hood kot.... nanti lah nak snap gambar2 yang normal person..wear this cardigan... nanti me post lagi..and if i have the courage to wear pun i update... all pic from google xoxo

5 comments:

AISHA SAAD said...

aku suka sgt pakai cardigan nihhh.
senang!
best/style lak tuhh.
heee~

** gegirl aryssa** said...

ala pakai je. xder kaitan ngan ketinggian. i selamba je pakai. i nmpk cam OK je tp xtau la kalau org nmpk cam tak OK! hahaha

love said...

...gegirl...sngt suka. nanti lah...memang dah usha... 2 3 design.
hehehe. nampak org pakai lawa je kan.
bile u pakai ni?..nanti pakai lg if i dtg opis...

Aisha...memang sngt stylo..hehehe

mamaieta said...

na...cardigan mmg lawa tau...ita ada 1 warna brown...mmg cantik...

love said...

...ita....memang sngt cantik kan...
ish..kena beli ekk..pastu pakai..posing2 kat depan cermin tgk cantik tak...hahaha :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...