July 30, 2010

:: errmmmm ::

...pernah tak rasa...bnyk benda nak share..but macam terbatas. Terbatas kerana..if takut or terasa..if baca itu entry. Or takut salah cakap. eerrrmmm...leceh lah. Bnyk sangat rasa bersalah dalam diri. Bnyk bende yang suppose to share..semuanye terbantut. :(
Benci ...(dengan sedikit menjerit.....) Sometime....bukan nye isu tu serious sangat pun..but for some..ek eh..boleh je terasa ekk...cam no tu. Bak kata perpatah..sapa makan cili, terasa pedas nya. ye ke?? errmmmm. sebenarnye..boleh je i buat " whatever"...but ish...sometime cam..tak patut je. (sambil menggaru pipi yang tak gatal).....
apa lah kan...kalau asyik ikut kan org rasa and cakap..memang blank je lah blog ni. (sambil..memasukkan buah kana ke mulut...and kunyah dengan gelojoh nye....) tak pe lah..nanti me pikir2 kan..nak post ke tak. May be mase tu tengah ade mood.." suka hati me lah"....me akan post kan. hehehehe. Jahat itu mood. ok lah...oooo...jap..tadi dengar lagu Secret, from One Republic...sangat best. Cuba dengar. Yang post tertangguh tu pun...dari idea itu lagu....hehehe
ok....bye.... daaaa
xoxo

2 comments:

Just Call Me Bitt said...

erm erm...hi u...perhhh cenggitu la kan ade blog nak luahkan pastu dah jadi public plak org baca, susah tul...sometimes rasa menyampah semua nak tulis yg bagus-bagus abis yg tak bagus dok perap u tulis la pastu save draft hehehe try la

love said...

hehehe..itu lah bitt. I nye draft cam berlambak giller. Hr tu i clear kan semua... malas nak melayan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...