June 24, 2010

:: When we menyibukkan diri ::

Actually...hubby yang nak gi beli buku...kita orang ni tolong menyibuk je..hehehe Lagi pun lama dah tak gi KLCC...but last2..kita orang yang beli buku...
bukunya..out of stock.
bile dah lama sangat dalam ini book store..Aiden buat hal..so melepak kan diri kat luar..sambil stroller..di goyang2kan....but no pic of him...the little moody boy...
pastu...ni budak nak jadi batman kejap...but at this time mama have no coins...semua duit ribu2 je..hehehe
setiap kali keluar..perut dia je jadi sangat lapar...bile kat rumah nak makan punye lah payah. so tekak dia terasa nak makan cupcake. Konon nak 2 je..but bile tengok price buy 5 free 1..so beli lah 5..Rm25.00.
lepas dah beli...time tu jugak lah nak makan.....so kena stop kat depan kedai khazanah...lepak sambil makan. mama pun dapat lah cuci mata tengok barang2 dalam kedai tu...ermmm..boleh tahan gak... dah makan satu..dia nak makan lagi satu...hehehe....daddy kata eat at home je....nanti jalan jammed... so dia makan big cookie yg tadi beli tu...1 keping Rm3.00..sangat sedap. tapi cupcake nye sangat manis...for me lah.... every time makan cupcake....icing i buang...mkn cake je..BOLEH?? hahaha
really enjoy...dari 6 cupcake...5 is chocolate..only 1 vanilla...why..coz he is chocolate crazy...
pastu..malas nak jalan2 kat bawah...walaupun ade sale .....gi park kejap.... pastu balik...dalam kete..2 budak buat taik mata.....hehehe.... This is not weekend...but KLCC...giller ramai.... not our usual routine ....so sangat best...walaupun dapat keluar kejap je..... to hubby...tq ekkk.... xoxo

2 comments:

** gegirl aryssa** said...

sedapnya cupcake tu!!

love said...

ok2 je.....cam cupcake lain.
the icing so sweets lah....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...