June 22, 2010

:: TVC - Ayam A1 ::

hehehe.... baru lah ni nak update.... 20/04/2010 kenapa update lambat....coz nak tunggu keluar dulu....if tak cam tak best nak citer kan... lagi pun nanti org tanye..bile mau keluar...huhuhu...itu lg tak sanggup nak jawab... dah banyak kali gi casting..but ni rezeki dia..baru dapat dapat..1st advert....makan ayam lak...perrgh..sngt lah suka ini budak hahahaha
sampai sini aroud 9 plus..gi breakfast..pastu tunggu set up..around 10 plus kot baru start. bile dia tengok je tu ayam...cam..mama chicken....hahaha pastu paham2 je lah kan..budak2 nye mood... so kena lah rest kejap...ambik mood..but the crew were very helpful ..coz tlg he get his mood back... lama jugak lah that shooting....after that kena take pic pulak..for print add. so..habis around 3 plus..pastu hubby bergegas gi meeting..kesian dia... this is some pic ......

dia sangat suka...but after dah siap semua..tanye nak buat lagi tak..dia cakap tak nak... i'm done...hehehe sangat banyak mood ini budak. but dia dapat beli itu Iron Man car..yg berharga Rm 100...own money ok... me very proud ..even mood nye sangat lah pelbagal. bnyk actually me nak menceceh..but blur pulak...ok lah daaa xoxo

2 comments:

** gegirl aryssa** said...

i'mso proud of ashaff..kecik2 dh pandai nk carik duit ;)

love said...

hehehe....ikut mood lah budak tu...
and hopefully bile dah besar skit dia paham how hard to find money...:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...