June 14, 2010

:: Craving ::

....ehem.......
craving...???? ermmmm...craving 4 what...????
craving 4 holiday.....hukkkk...hukkkkkk....... best tengok org gi holiday.....jealous tengok org gi sana sini....jealous ke...tak lah sangat....but sangat ingin gi holiday. Plan dari awal tahun sampai lah dah nak masuk July dah...masih tertangguh.....why?....coz hubby ku bz memanjang.....kesian dia....tak habis2..dengan kerja.
Marah ke..entry ni..coz nanti hubby tanye...u marah ke.?..hehehehe. Tak marah kat U..but marah kat sapa2 yang terasa...boleh tak cam tu....hehehe..lantak lah kan....itu lah guna nya blog..boleh melepas kan marah dan amarah yang sedang meluap2..bagai kan gunung berapi. Nak cakap orang tak paham...bagi hint pun buat tak tahu je....so paham2 je lah ye..... Hari2 pun meeting....sampai 2 kali satu hari ye meeting.....balik buat kerja lagi. weekend nak keluar pun cam tu jugak....dah sampai kat depan pintu but tetiba lak email masuk...kena ngadap lappy kan. Telephone berbunyi jgn cakap lah...sometime baru je sampai....tak panas lagi punggung...dah orang call. Yang orang ni pun satu tak tau ke malam ke apa...weekend ke. Bayar dah lah murah..service...amboi2..... mengalah kan bayar JUTAAN RINGGIT....... ermmmm....emo pulak me ni kan. Mane tak emo...setiap kali dia kerja lebih masa...they took my time with him...so memang patut emo lah kan. me saje je melepas kan geram di sini...if simpan2 nanti tension....hehehe....me tak nak tua sebelum usia....tak nak tak nak...... tah..apa2 tah kan me menceceh...suka hati lah....me nye blog...sibuk je..... :-) ok lah nak edit pic...macam bnyk je pic this week...ok daaaaa
xoxo

6 comments:

**ibu aryssa** said...

i cannot imagine nnt i balik keje cmne rupanya plak. now dh ada baby,still xle nk imagine camne nk balance.series rs bersalah bile tgk bos kejelg teruk dr i... ;(

love said...

nak buat cam ne....kata keje...tak keje tak leh. kena pandai2 lah. so far dia ok..je...ade je time yg terluang..we will spend together...i never complain on that...but sometime really nak dia je...n kesian dia keje teruk sngt.

**ibu aryssa** said...

i pun kesian tgk bos keje teruk sgt. hopefully bile i dh masuk keje ni, bos bole gi holiday ;)

love said...

hehehe...hopefully..hopefully....
tapi u tau je lah kan perangai pakcik tu. mane blh diam..selagi semua tak settle dia asyik pikir keje je....

**ibu aryssa** said...

kalau semua yg keje kt p0cket tu bole pk cam bos, xder la teruk sgt die keje. ni tak...semua mentality keje utk duit je :(

love said...

hehehe...entah lah...susah mau ckp. ckp nanti org kata sibuk lak...tak ckp tak leh. u sendiri tau lah kan.... :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...