May 10, 2010

:: I Got This ::

me dapat ni from Ashaff...hihihi. And the bag from hubby..hahaha. Takde kena mengana pun sebenarnye....tapi gatal je nak bag. ish..ish,ish.
Ashaff ambil bunga..pastu hide kat belakang dia...and datang kat me.." Happy mother's Day " and he kiss me... so cute kan. But before tu me dah cakap ngan dia..i want flower and card. Pastu hari2 dia pesan sama hubby...hik..hik..hik. Bagus lah...anak mama. Tak kisah lah berapa kuntum pun...yang penting dia ingat apa me pesan. Budak2 kan....they have their own way to make others happy... :-) me..so happy...Tq tq.... XOXO

3 comments:

cmba said...

sweet kan...moment2 mcm nie lah yg buleh buat touching...hehehehhe

love said...

betul tu u. Anak kan....so ape yg dia buat memang boleh sentuh itu hati....

**cry baby** said...

so0o0o0o sweet ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...