May 7, 2010

:: Dia buat hal... ::

Adoiiiiii...2 3 hari ni telephone ni tak de bunyi lak. Tak de bunyi?.... maksud me tak de bunyi org call...coz org tak leh call. eh asal lak cam tu ekk.... Entah...nak kata phone problem tak kot...coz me dah tukar card pun...gitu gak. hummm.....connection error..every time me nak try call orang. Bile dia ok..ok lah but bile tak..adoiiiiiyai...
Sometime tu tetiba je masuk message...u just received 11 missed call. Boleh?? Sesuka hati je kan. Dah lah..memang sibuk lah ni..coz nak dok tanye khabar my mom.. dia lak buat perangai phone ni. Ish..ish..ish...
Ke dia merajuk..hik..hik..hik.. coz me nak phone lain...hummmm.... boleh ke cam tu..if dia tak merajuk, but me nak jugak cam ne......kuang..kaung..kuang...
brand nokia express music.... me using this phone....like this very much. Touch screen. Actually ni phone hubby...dia dah pakai lain..so ambik lah ni. but bile dah pakai touch screen..nak pakai yang biasa..kekok lak... tapi......me dah jatuh hati pada yang ini.............
tadaaaa.....nokia n 97 mini..
Dah lama actually suka..but bile ade yg buat hal..tetiba lak nak share ini story.... hik..hik mula2 yg besar skit tu..but bile keluar yang ini...aduhhh...
suka bangat deh....wah tetiba lak kan.... kalau dapat yang putih lg suka...putih lagi... tak kisah lah color ape..yg penting dapat...ceh...mengharap ke.???. hum....macam mane hubby me tak bising..semua nak...hahahahaha kalau dapat Alhamdulillah...if tak...its ok.... pakai je phone lama ni.... XOXO

4 comments:

cmba said...

hahahhaha..we got same taste la...i pun suke N97 tu...i doakan u dpt lah ur new hp nanti..amin!

Putih_Salju said...

sy pon suke yg mini tuh kak liyana.....

love said...

babe..very nice kan.
tq2. love u lah. Amin ekk....

ija..ahh..suka sngat2...so sexy kan....very HOT....hik..hik..hik

**cry baby** said...

suka jugak!! tp xtau la bile bole beli... :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...