April 7, 2010

:: Ish....ish..ish... ::

Me nak citer ...about Ashaff. Org lain nye day...org lain yg dpt present. kuang..kuang..kuang... Itu Crocs baru beli. Harga...ya ampun..sangat mahal. Bagi bebudak nye kasut...adoii..sakit dada me. Tapi boleh tahan lama. Itu yg penting. Last mase me beli kan kasut dia...Adidas nye sandal...1yrs plus kot. Pastu ni baru beli.
Dia memang tak suka pakai kasut..dia suka pakai selipar. Me lak tak suka...takut naik escalator...tersekat ke ape. Itu yg beli cam ni je..senang. Dia pun suka. Either yang merah atau yang ni. Dia dok choose yang ni. Ok lah....asal dia suka dah kire ok. Tapi sakit mata...toooo yellow lah...hahahaha
Tapi me tak suka bau nye...sangat tak sedap..nak muntah pun ade. Mungkin tak biasa kot. Dalam tengah cari2 kasut dia..me pun ade lah "terbekenan" kat sueded allice...but tahan je. Coz hari tu me tengok ade satu kasut ni sangat suka. So dah ckp ngan hubby nak yg itu...dia pun ckp tu cantik. :-)
Orang perempuan kan...kalau boleh semua nak. Kasut kalau boleh 1 almari ok...huhuhu Eh..kalau di pikir2...me nye kasut dari zaman remaja sampai sekarang( kalau tak hilang lah)... boleh penuh kot almari baju yang 3 pintu tu. hahahaha me suka beli kasut. And macam2 color pun ade. Nasib baik lah kasut tu hilang.....kalau tak... tak nak lah citer....kesian kasut2 me...entah sapa tah yang curi....ish..ish..ish...
nama shoe ni trailbreak kids.....
lepas dah lama skit dia pakai melecet kaki nye...huhuhu kesian anak mama....itu lah org tua2 cakap..kalau kasut baru beli..gigit dulu. ada tak dengar cam tu??.....hahaha..kelakar kan...but who know betul ke tak....

2 comments:

**cry baby** said...

apparently the gigit blkg kasut part is agak betul! tp i cam geli nk gigit kasut plak! btw, i ada crocs yg u nak tu...kaler merah! comfortable tp skrg xle nk pakai lg. kaki bengkak suda! kene tunggu lg sebulan dua br bole pakai balik ;)

love said...

..iyelah..but org kate sblum pakai gigit...nak geli apenye..huhuhu

hr tu ..i tgk tak de red..ade black n brown ke. But yg i suka tu..lg comfort lah.

memang tgh preggy ni sngt terhad kasut..sabar2. Lepas 3 mnth nanti br boleh bergaya....huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...