April 22, 2010

:: Birthday Celebration ::

1/4 of the celebration ......and its complete.... :-)
Hello...dah berlumut kot pic2 ni...hahaha...iyelah dok kerna internet yang asyik buat perangai. If tak ....last week lagi dah update dah. But tak pe lah kan...just to remember the date and ...to share the moment.... :-)
Last saturday punye citer..... Me nye hubby celebrate dia nye birthday on the 16...so me buat lah makan2...or surprise dinner for him...but last2 dia tau jugak....mase me nak nyala kan lilin..kat luar rumah. hahahaha. Cake ..kawan me beli kan ( TQ IJA). Pastu dia datang..me letak lah cake kat luar...konon2 nak surprise lah kan...tup tup pakcik ni lak keluar...and dia cakap " dah agak dah...." hahahaha....kantoi...!!! Benci ..benci..... Hubby me memang tak suka surprise2 ni....but nak buat cam no...dapat wife yang sedikit "giller"...kuang..kuang..kuang Dah plan ngan all my friend yang dinner hari tu tuk Birthday Aiden and our Anniversary...huhuhu Thank you guys....for coming....Ade gak yang tak dapat datang...tak pe2..paham.
Cake yang Cik Ija beli kan. Cake ni tergolek dalam kotak...tu lah pasal rupa nye cam gini. Hari tu hujan...so dalam nak berlari takut cake ni kena hujan...dia tak perasan....cake pun bergerak2 dlm kotak. Tak pe Ija...Its ok...yang penting dapat makan kan. Written at the cake " To Amazing Hubby and Loving Father 37 years..and more to come XOXO"
The food 4 that day. Semua me masak sendiri. Menu ni actually, some hubby nye favourite. Mee Kari, Creamy Pasta, Nachos and Salsa & Cheese ( itu beli ) Fruits Cocktail, Fruits salad, Potato Salad ( From Jess ), Strawberry and Cherry with Cofee Triffle and some finger foods. Ade yang me tak dapat ambik pic pun..lupa. Alhamdulillah...semua nye kenyang kot malam tu. Tak de yang membazir... simpan skit tuk kita orang breakfast esok nye....
Wajah2 serta gelagat2 ...di malam itu
The birthday Boy....hihihi
Acara membuka hadiah...but semua hadiah tuk Aiden...hihihi Thank you guys 4 the lovely present. So nice of u.. :-)
Posing lah sikit sebelum semua balik....Tengok penuh rumah me kan...hihihi kena beli rumah besar skit..baru best orang nak dtg makan2....
To all BIG THANK YOU 4 coming. Thank you for being part of us. Its not much...but i hope u all kenyang that night and have fun. Me...having fun cooking and preparing...hope dapat buat lagi.... Kena tunggu bulan Ramadan lah ye....me buat berbuka bersama2...Insyah'Allah....
Ok daaaa...XOXO

2 comments:

Putih_Salju said...

really sorry for the cake kak liyana..hahahah

love said...

hahaha...x pe ija. Dah kenyang dah makan cake tu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...