March 9, 2010

Nasi Ayam Chee Meng

Ni citer last Saturday...hahahaha. Baru nak update kan. Pagi2 lagi hubby ku and Ashaff gi beli breakfast. Kat sungai besi. Ok lah food dia. Lepas makan..gi Tesco...beli barang2 umah skit. Pastu gi Cold Storage..beli barang2 umah gak..but skit je. Niat nye nak beli vege...hahaha. But tau2 penuh bag....Nasib baik tak tolak trolly ..if tak memang penuh lah jawabnye.
Lepas dah penat ber'shopping'... gi makan kat Nasi Ayam Chee Meng. Sedap lah makan kat sini. Dia bukan setakat jual nasi ayam je..but boleh makan with lauk2. Sedap sangat. Aku rate tempat ni 9/10. Dulu ade lauk otak2...but lah ni dah tak de. Yang itu memang sedap giller. Budak tembam yang tak leh dok diam. Tengah gigit sudu.
Kung Po Fish, Sotong Goreng Tepung, Nasi Ayam, Terung Goreng Soya Cincau 2, Tembikai
Soya Cincau yang sangat digemari...huhuhu

2 comments:

HANS XY... said...

cam best jer..herrmm harap dapat pergi saner suatu hari nanti...

love said...

Hans...kan situ memang sedap food nye.
If u nak gi kat area pandan tu tak ramai sangat org. Try..jgn tak try...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...