March 2, 2010

Aiden new "car "

Nak citer about Aiden new Stroller. Ini terjadi..coz stroller yang dulu tu agak besar and berat. Need a lot of space for storage. Yang ke2..may be Puan Noreen nak beli itu Stroller 1 set. Tak confirm lagi..but Friday tu keluar...tak larat nak dukung..so kena beli gak. hihihi..Boleh ekk cam tu. Stroller ni memang dah tengok lama. Dah survey bnyk tempat...but hati berkenan yg ini. May be coz..color and size. Price pun cam reasonable. Senang nak lipat pun ye. Ni beli kat Toysrus. Tapi..bile Aiden masuk..terus nampak buggy ni tersangat kecik. dia tidur kaki sampai terkeluar...hihihi
Tengok lah. Mama dia tak perasan yang buggy ni Red color...so baju n buggy dah sama color. nak buat cam no...Chinese New Year mode still ade lah.... :-)

3 comments:

**cry baby** said...

nmpknye i kene amek la stroller tu ye? seb baek muat dlm MyVi..muat2 je la! i amek skrg..tp byr later k :P

ibu_umairah said...

bole tempahhh x?????cantik car dia

love said...

Cry baby ...nasib baik muat kan.
Ok2 no prob.

Ibu Umairah...boleh2..kira hour ye..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...