January 27, 2010

Akrobatik at Great Eastern Mall

Selalu nye if ade show2 cam ni kat shopping Mall...kita org jarang tengok..but mase ni tak ramai org..n tak tau nak buat ape..so layan jap. Best jugak. Actually lama n bnyak movement dia org buat...but..aku cam malas lak nak tengok...hihihi. Perut lapar pun ade gak..huhuhu.
Hubby said....nak suruh Ashaff buat Akrobatik. Nak suruh dia masuk class...hahaha..aku dok gelak je. Boleh ke?? Dah lah mamat tu gayat..if orang labung2 dia..ni kan nak masuk...cam no tu.. Tapi mase ni dia tak de...so tak tau reaction dia cam ne. Dia cuma tengok gambar je..n cakap wow....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...